Ettevõtja haridusega naine avab Kevade kohviku

Silvi Lukjanov
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Täna istub Türi kultuurimajas rentnikuna kohvikut pidama hakkav Gerly Tarius söögisaalis veel üksinda, kuid homsest ootab ta siia juba ohtralt külastajaid.
Täna istub Türi kultuurimajas rentnikuna kohvikut pidama hakkav Gerly Tarius söögisaalis veel üksinda, kuid homsest ootab ta siia juba ohtralt külastajaid. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Seitse aastat autonduses ettevõtjana töötanud Gerly Tarius otsustas proovida kätt toitlustusäris ja avab oma esimese kohviku kolmanda rentnikuna Türi kultuurikeskuses.

Türi kultuurikeskuses kohvikupidamisega tutvumas käis Gerly Tarius viimasel minutil ja esimese mõtte ajel otsustas kandideerida. «Teadsin siinseid köögitingimusi, sest olin eelmiste kohvikupidajate ajal siin ju käinud. Lõpetamise põhjuseid ma neilt ei uurinud, sest üritan ajada ettevõtjana oma asja,» ütles ta.

Tarius lisas ruumis ringi liikudes, et interjööris ei muuda ta kohe midagi muud, kui uued linikud lauale ja pildid seina. Seevastu  menüü tuleb küll täiesti uus. «Rõhun klienditeenindusele ja heale menüüle. Selleks on mul kolm kokka. Sain nad kuulutuse peale. Üks Tallinnast tagasi tulnud Türi mees, kes praegugi mul siin enne avamist väga suureks abiks on, naised on Oisu kandist ja Türi piirkonnast,» lausus ta. «Nimesid kohe öelda ei tahagi, las road hakkavad rääkima enda eest, küll me neid siis tutvustame.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles