Motivatsioonikohvik pälvis aasta õpiteo tiitli

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aasta õpitegu ehk naiste motivatsioonikohvik sündis Sille Erala eestvõttel. Pildil võtab ta tunnustusüritusel auhinda vastu.
Aasta õpitegu ehk naiste motivatsioonikohvik sündis Sille Erala eestvõttel. Pildil võtab ta tunnustusüritusel auhinda vastu. Foto: Haridus- ja teadusministeerium

Täiskasvanud õppija nädala avaüritusel anti aasta õpiteo tiitel Järvamaa naiste motivatsioonikohvikule ja aasta koolitussõbralikema organisatsiooni tiitel OÜle Sakret. Järvamaa motivatsioonikohvikusse kogunenud naised on just kohvikus peetud harivatelt loengutelt saanud tõuke end arendada ja mitu neist on alustanud ka ettevõtjana.

Ehitusmaterjalitootja Sakret pälvis tiitli personali tööoskuste süsteemse arenduse ja ettevõtte motivatsioonitaseme tõstmise eest.

«Saame hästi aru, et ettevõte saab areneda vaid koos töötajatega, seetõttu paneme suurt rõhku töötajate koolitamisele. See peab olema kestev protsess, et parandada oskusi, mis vajalikud tootmises, müügis ja Sakreti teistes tegevustes,» ütles Järvamaal Mäos ehituslikke kuivsegusid valmistava ning laia valikut ehitustooteid pakkuva ettevõtte tegevjuht Kaspars Pacēvičs.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles