Töö laste keskel hoiab kellatädi noorena

Anne Põder
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lapsed julgevad pöörduda oma muredega Maie Kaasiku poole. Ta on Paide gümnaasiumi administraatori laua taga nende tarvis alati olemas.
Lapsed julgevad pöörduda oma muredega Maie Kaasiku poole. Ta on Paide gümnaasiumi administraatori laua taga nende tarvis alati olemas. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Paide gümnaasiumi administraator Maie Kaasik, kelle töölaud asub kooli tuiksoonel, on töötanud ühes asutuses 45 aastat järjepanu. Võiks ju arvata, et töö õpilaste ja õpetajate keskel on teda ära tüüdanud. Aga ei. Selgub, et just see hoiab teda noorusliku ja tegusana.

Paide gümnaasiumi administraatori laud on kooli visiitkaart, kus tervitab sisseastujaid alati viksilt ja viisakalt riides ning sätitud soenguga tädi Maie. Täpselt nii lapsed ja õpetajad Maie Kaasikut (72) kutsuvad.

Sageli on ta lastele ja õpetajatele nagu hoolitsev ema, kes lahendab ettetulevaid olukordi otsekohe ja kelle poole on hea pöörduda, kui midagi vaja läheb.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles