Nädala algus toob paiguti krõbedat öökülma

Merit Männi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Udune talveilm
Udune talveilm Foto: Birgit Itse /Järva Teataja

Eeloleva nädala esimene pool toob hallaöid ja krõbedat öökülma, kus termomeetrinäit langeb kohati kuni 7 pügalat alla nulli.

Esmaspäeva öösel on vahelduva pilvisusega ilm ja kohati võib veidi sadada. Puhub ida- ja kirdetuul 2-7, saartel kuni 11 m/s. Õhutemperatuur on -4 kuni +1, rannikul kuni +5 kraadi. Esmaspäeva päeval valitseb samuti vahelduv pilvisus. Kohati võib sadada vähest vihma või lörtsi. Puhub ida- ja kirdetuul 4-10 m/s, saartel ja rannikul puhanguti 13 m/s. Sooja on 2-6 kraadi.

Teisipäeva öösel on vähese ja vahelduva pilvisusega olulise sajuta ilm. Puhub idatuul 2-7, saartel kuni 11 m/s. Külma on 1-5 kraadi, saartel tuleb kuni 3 kraadi sooja. Teisipäeva päeval on vahelduva pilvisusega olulise sajuta ilm. Puhub idatuul 2-7 m/s. Sooja on 1-5 kraadi.

Kolmapäeva öösel on vähese ja vahelduva pilvisusega olulise sajuta ilm. Puhub ida- ja kagutuul 2-8 m/s. Külma on 2-7, saartel tuleb kuni 3 kraadi sooja. Kolmapäeva päeval on vahelduva pilvisusega olulise sajuta ilm. Puhub ida- ja kagutuul 2-8 m/s. Sooja on 1-5 kraadi. (BNS)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles