Maadlejad näitasid auhinnaturniiril rammu

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Türi linna võimlas peetud Türi spordiklubide liidu auhinnaturniiril vabamaadluses oli esindatud kaheksa maadlusklubi Eestist ja kaks Lätist. Järvamaa Matimehed olid koduvõistlusel väljas pea 30 maadlejaga. Kokku oli osalejaid 84.

Maadlusklubi Järvamaa Matimehed treener Mati Sadam ütles, et neil läks päris hästi. Poisid said kaks esimest, kuus teist ja kuus kolmandat kohta. «Need võistlused olid mitmel põhjusel olulised,» lausus ta. «Need, kes olid vahepealsel ajal harjutanud, said kinnitust, et nad on vähem harjutanutest üle. Hooaja alguseks on see päris hea turniir, sest siia tuuakse proovima ka need, kes on alles maadlusega alustanud.»

See oli meie maadlejatele küll esimene sügishooaja koduvõistlus, kuid mitte esimene mõõduvõtt. Septembri lõpus viis seeriavõistlus «Nublust Nabiks» maadlejad esimest korda Soome. Üheteistkümnest järvakast paistsid silma teise kohaga Andri Matrov ja kolmanda kohaga Kennet Künnarpuu. Viiendaks tulid Karel Kuurmaa, Timor Arusaar, Brent Bürkland ja Ragnar Kuurmaa.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles