Paides valmib ainulaadne toode maailmas

Silvi Lukjanov
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
PMT OÜ Paide Masinatehase Humuse kaubamärgi arendusjuht Kristofer Talviste (paremal) ja arendusinsener Henri Saar rõõmustavad uue loomaveohaagise üle, millele paigaldatud lisad muudavad selle ainulaadseks maailmas.
PMT OÜ Paide Masinatehase Humuse kaubamärgi arendusjuht Kristofer Talviste (paremal) ja arendusinsener Henri Saar rõõmustavad uue loomaveohaagise üle, millele paigaldatud lisad muudavad selle ainulaadseks maailmas. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Paide masinatehases valmis Humuse kaubamärgi all esimene selline loomaveohaagis, mida ei paku mitte keegi teine maailmas. See haagis on kui mobiilne hooldusüksus, mida farmer saab kasutada just seal, kus parasjagu vaja on.

PMT OÜ Paide masinatehase Humuse kaubamärgi arendusjuht Kristofer Talviste sõnas, et eelmisel aastal tehtud loomaveohaagis on saanud nüüdseks olulise täienduse. «Kohe nii unikaalse täienduse, mida ei paku mitte keegi teine maailmas. Meie loomaveohaagis Humus 8LH on kui mobiilne hooldusüksus, milles farmer saab lisaks loomade veole teha neile ka raviprotseduure, nagu süstida, värkida sõrgu ja meditsiinilisi läbivaatusi ning isegi seemendada ja kaaluda,» selgitas ta.

Talviste lisas, et seda kohast olenemata, sest loomaveohaagisega on võimalik sõita kasvõi põllule. Väga lihtsalt saab hooldusboksi osad haagiselt eemaldada, mis võimaldab haagisega ka ainult loomi vedada. «Oleme kombineerinud loomaveohaagise koos hooldusboksiga nii, et anda haagisele rohkem funktsionaalsust ja loomakasvatajatele võimaluse mobiilsemaks tööks,» täpsustas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles