Elu muutvad kogemused jäädvustusid raamatutes

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Erakogu

Järvamaalt pärit Tarvo Tobbi (pildil) jõudis juba kõrgkooli­õpingute ajal teadmiseni, et see, milleks kool ette valmistab, pole päris talle. Noor mees alustas iseseisvate õpingute ehk enesearenguga. Aastatega saadud kogemused andsid juurde ka julgust panna kogetu kirja.

Esimeses raamatus, mis ilmus 2016. aastal, räägib autor hirmudele vastu astumisest. «Kui omame elus missiooni, mingit kindlat sihti või eesmärki, võime öelda, et puutume kokku alati hirmuga. Näitleja Will Smith on öelnud: «Iga kord, kui ma midagi kartsin, siis ma «ründasin» seda teemat». Nii olen ka mina käitunud,» ütles Tobbi.

Tobbi lisas, et selle kohta joonistus välja kindel teekond, kuidas hirm toimib. «Need teadmised olengi pannud sellesse raamatusse teadmiste, tehnikate ja harjutuste kujul, et lugeja saaks oma hirmudele ise vastu astuda,» lausus ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles