Paides ja Türil lõid volinikud liidu moodustamiseks käed

Tiit Reinberg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Esimesena kirjutavad Paides linna koalitsioonilepingule alla Kersti Sarapuu (vasakult), Mihhail Feštšin ja Siret Pihelgas.
Esimesena kirjutavad Paides linna koalitsioonilepingule alla Kersti Sarapuu (vasakult), Mihhail Feštšin ja Siret Pihelgas. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Eile õhtul allkirjastas 15 Paide linnavolikogu Isamaa ja Res Publica Liidu, Keskerakonna ning Sotsiaaldemokraatliku erakonna volinikku Paide raekojas koalitsioonilepingu.

Koalitsiooni esimees Mihhail Feštšin ütles enne lepingu allkirjastamist, et temal on selle koalitsiooni suhtes kindel tunne. «Valisime kindlad partnerid. Lubadusi on palju antud, nüüd hakkame tööle,» sõnas ta.

Koalitsioonileping pole Paides pikk ja selles on kirjas: «Koormamata koalitsioonilepet loosunglike lubaduste ja arvukate detailidega, seame eesmärgiks teha reaalselt oluliselt rohkem, kui oleme kirja pannud. Lähtume oma tegevuses lepingus välja toodud aluspõhimõtetest, aga ka Eestis toimuvatest muutustest ning eeskätt Paide inimeste ootustest. Oleme alati avatud uutele algatustele, värsketele ideedele ja innovaatilistele lahendustele.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles