Esimene lumi tõi liiklusse minikaose

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Riigi ilmateenistuse andis teada, et kolmapäeva õhtul ja öösel on oodata tugevat tuult ning lörtsi ja lund. Nagu esimese lumega ikka, tõi see neljapäeval liikluses kaasa väljasõidud, avariid ning närvitsevad autojuhid – omamoodi minikaose.

Öiste väljakutsete arvu esimene lumi ei kasvatanud. Küll oli naabermaakonnas Raplamaal näiteks libedusest tingitud teelt väljasõite. «Enam ei ole rehvivahetusega aega oodata. Ka praegu on tegelikult juba hilja,» lausus operatiivkorrapidaja Pavel Ivanov. «Talve saabumisest hoiatati ette, kuid eks paljud inimesed ikka lootsid, et lund veel ei tule. Kui on võimalus, siis kindlasti tuleks rehvid ära vahetada. Lumi võib ju kaduda, kuid kui öösel on miinuskraadid, on teed ikka libedad ja, olgem ausad, käes on peaaegu november – talv on saabumas.»

Järvamaa ühistranspordi keskuse tegevdirektor Harri Lepamets ütles, et neljapäeva hommikul kella kaheksase seisuga sõitsid bussid graafiku järgi ja esimene lumi polnud probleeme tekitanud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles