Rongides paranes wifi kvaliteet

Merit Männi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Internet

Tänavu on Elron kõikides rongides välja vahetanud wifi tugijaamad ning igasse rongi paigaldanud kõigi kolme Eesti mobiilsideoperaatori andmesideühendused.

Arenduse tulemusena on Elroni rongides tavaklassis wifi allalaadimise kiirus kasvanud kuni 2 Mbit/s ja üleslaadimise kiirus 600 Kbit/s. Esimeses klassis allalaadimise kiirusel piirangut ei ole ja üleslaadimise kiirus on kuni 1 Mbit/s.

“Huvi tasuta wifi vastu on rongiga reisijate hulgas suur. Tänavuse mõõtmisstatistika järgi kasutab tipptundidel wifi ühendust keskmiselt 8000 rongiga reisijat päevas, reedeti ja pühapäeviti ulatub tipptundidel rongides wifi kasutajate arv koguni üle 10 000. Soovime reisijatele pakkuda head ja tõrgeteta internetiühendust ning selle nimel oleme teinud täiendavaid investeeringuid – sisuliselt oleme välja vahetanud peaaegu kõik wifi seadmed,” rääkis Elroni turundus- ja kommunikatsioonijuht Mariis Adamberg.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles