BMW sõitis jõkke

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Järva-Jaani vabatahtlik päästekomando Fb

Reedel kell 21.28 said Järva-Jaani vabatahtlikud päästjad väljakutse liiklusõnnetusele. Kohapeal selgus, et sinist värvi vanem viienda seeria BMW oli sõitnud teelt välja ja edasi jõkke.

Lääne päästekeskuse valvepressiesindaja ütles, et õnnetus juhtus Anna–Peetri–Huuksi maantee kuuendal kilomeetril Vodja jõe silla juures. Kutselised said õnnetusele väljakutse kell 20.49, Järva-Jaani vabatahtlikud vintsisid oma tehnikaga sõiduauto jõest välja kell 22.18. «Kohapeal avanes päästjatele järgmine vaatepilt: auto oli esimeste ratastega vees, tagumine osa oli kaldaserval püsti, kõrvalistujapoolne esimene uks oli lahti,» kirjeldas valvepressiesindaja.

Õnnetusele reageerinud Andreas Sapas Järva-Jaani vabatahtlikust päästekomandost sõnas, et nende kohale jõudmise ajal autos viibinuid enam õnnetuspaigas ei olnud. «Tõmbasime oma konksu välja ja vintsisime auto jõest välja. Omanik pidi maantee teepiirde äärde jäätud masinaga täna ise edasi tegelema,» märkis ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles