Paide teeninduspunktis tuleks varuda aega

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kolmapäeva hommikul ootas Paide politseimajas hulk inimesi oma järjekorda teeninduspunktis jutulepääsuks.
Kolmapäeva hommikul ootas Paide politseimajas hulk inimesi oma järjekorda teeninduspunktis jutulepääsuks. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Vähe sellest, et tänavu aegub nii hulk ID-kaarte kui ka passe, on viimasel ajal palju juttu olnud turvariskiga ID-kaartidest. Infot tuleb ustest ja akendest, mis kõik kajastub selles, et teadmatuses inimesed täidavad Paide politseimajas (Tallinna 12) asuva PPA teeninduspunkti tavapärasest veelgi agaramalt.

Lääne prefektuuri peaspetsialist Annika Pärna ütles, et sertifikaatide uuenduseks pole võimalik aega ette kinni panna ja kuigi nende teenindused maakondades on valmis koormuse tõusuks, tuleb arvestada, et järjekorrad võivad pikeneda. «Ka eile hommikul oli Paide teeninduses tavapärasest pikem järjekord. Seega palume varuda aega ja ka mõistvat suhtumist. Teeninduse töötajad annavad endast parima, et inimesi professionaalselt ja kiiresti teenindada,» lausus ta.

Paide politseijaoskonna juht Margus Toomsalu ütles, et kõik turvariskiga ID-kaardi omanikud peaksid oma ID-kaardi sertifikaate uuendama. «Turvariskiga on vahemikus 16.10.2014 kuni 25.10.2017 välja antud ID-kaardid, kokku ligi 800 000,» täpsustas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles