Korvpallifestival täitis spordihalli noortega

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
VIII-IX klasside tüdrukutest tuli esimeseks Paldiski vene põhikooli võistkond (pildil sinises vormis, mängivad Imavere tüdrukute vastu). Imavere põhikooli tüdrukud olid seitsmendad.
VIII-IX klasside tüdrukutest tuli esimeseks Paldiski vene põhikooli võistkond (pildil sinises vormis, mängivad Imavere tüdrukute vastu). Imavere põhikooli tüdrukud olid seitsmendad. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Eelmisel nädalal peetud Järvamaa koolide Sportland 3 × 3 korvpallisarja võistlus tõi Paide E-Piima spordihalli üle 200 korvpalli põrgatavat noort.

Järvamaa spordiliidu projektijuhi Piret Reinfeldi hinnangul läksid võistlused tõesti hästi. Järvamaa koolidest oli eri astme klasside võistkondadega esindatud Paide gümnaasium ja ühisgümnaasium ning Imavere, Väätsa ja Roosna-Alliku põhikool.

Reinfeld selgitas, et need võistlused tulid päris suurte muudatustega. «Tavakorvpalli ehk viis viie vastu võistkondade arv on aastatega vähenenud ning koolispordis on ära jäänud ka hulk võistlusi,» lausus ta. «Kevadel otsustati asendada viis viie vastu korvpallivõistlused osaliselt kolm kolme vastu võistlustega.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles