Sotsiaalmajas käib remont

Birgit Itse
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paide valla sotsiaalnõunik Lille Tammik (vasakul) ja majandusnõunik Helle Künsar vaatasid eile üle, kuidas Põhjaka sotsiaalmaja remont kulgeb ja kuidas läheb sotsiaalmaja elanikel, teiste seas ka pildil oleval Tiidul.
Paide valla sotsiaalnõunik Lille Tammik (vasakul) ja majandusnõunik Helle Künsar vaatasid eile üle, kuidas Põhjaka sotsiaalmaja remont kulgeb ja kuidas läheb sotsiaalmaja elanikel, teiste seas ka pildil oleval Tiidul. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Tallinna–Tartu maantee ääres Mäekülas asuv Põhjaka munitsipaalelamu on praegu koduks neljale inimesele, teiste seas ka eelmisel aastal Suurpalus põlengus abikaasa kaotanud Tiidule. Tiidu asjad on kilekottides ja toolil ning ta ise ajutiselt teises korteris, sest sotsiaalmajas käib remont.

Aga see saab varsti läbi ja siis on esimese vabariigi ajal Mäo vallamajaks olnud hoones kuuest korterist kolmes soojad põrandad, seintel värske värvikord ning uued hügieeniruumid.

Mündi Arenduse OÜ teeb remondi valmis 22 000 euro eest ja tööde eest maksab Paide vald.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles