Paidelased tähistavad juubeleid suurejoonelise balliga

Anne Põder
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Estonia balletisolistid Luana Georg ja Sergei Upkin.
Estonia balletisolistid Luana Georg ja Sergei Upkin. Foto: Estonia

Paide kultuurikeskuses saab 29. detsembril nautida suurejoonelist balli, millega tähistada nii algavat Eesti Vabariigi 100 kui ka enda 30 aasta juubelit. Topeltjuubeli puhul on kavas pakkuda rahvale enneolematult glamuurset ja põnevat peoelamust.

Paide kultuurikeskuse direktor Ülle Müller tutvustas, et erinevalt tavapärastest aastalõpuballidest, kus üritus algab eeskavaga, avab tänavu peo vahuveiniklaaside kõlin ja uhke avavalss. «Taheme sellise ilusa algusega rõhutada ürituse pidulikkust ja tekitada külalistes kohe hea tuju ja elevuse,» põhjendas ta.

Müller ütles, et nii avavalsiks kui ka hiljem tantsuks mängib kammersaalis Big Band ning solistid on teada-tuntud lauljad Kaire Vilgats ja Kalle Sepp. «Oleme tantsimiseks jätnud nii palju ruumi kui võimalik ja seda, et keegi tantsupõrandale ära ei mahuks, pole vaja karta,» lubas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles