Viikingid tõusid kolmandaks

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Reedeses kodumängus Paide E-Piima spordihoones 71:67 Kohila SK/Webwarest üle olnud Paide Viking Window sai turniiritabelisse kirja neljanda võidu ja hoiab nüüd kolmandat kohta.

Esiliigas mängiva Paide Viking Window korvpallimeeskonna kapten Mirko Oja sõnas, et kohtumine oli võidule vaatamata päris raske. «Meil on probleeme sellega, et mingil hetkel kaotame meeskondliku mängu üle kontrolli. Mehed ei tahtnud palli jagada,» selgitas ta. «Juhtus nii, et esimene veerandaeg oli väga hea, kõik, nii kaitses kui ka rünnakul, toimis ning see kajastus tulemuses 20:10. Teisel veerand­ajal jäime vastaste surve alla, tekkisid probleemid ning meie poolt vaadates muutus mäng liiga individuaalseks.»

Teisel veerandajal viskas Viking Window seitse ja lasi vastastel visata 22 punkti, mis tähendas, et poolajal olid ees juba kohilalased. Kolmas veerandaeg kuulus aga paidelastele 24:14 ja neljas napilt vastastele 20:21.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles