Võrkpalliklubi sai kirja esimese võidu

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Germo Aabla

Kulus viis kaotust, enne kui Järvamaa võrkpalliklubi sai Credit24 ühisliigas võidurõõmu maitsta. See juhtus eelmisel laupäeval Paide E-Piima spordihallis Šiauliai Elga Master Idea SM vastu. Mäng lõppes tulemusega 3:1 (geimidega 23:25, 25:22, 30:28, 25:12).

Järvamaa võrkpalliklubi peatreener Laimons Raudsepp ütles, et nad elavadki mäng ja päev korraga. «Tulla suurest kaotusseisust välja, võita mäng ja saada kirja kolm punkti – see kahtlemata rõõmustas meid kõiki,» ütles ta. «Mäng Šiauliaiga oli pingeline, kahe võrdse võistkonna heitlus.»

Raudsepp märkis, et igasugune hea tulemus tekitab head emotsiooni ning nad üritavad selliseid emotsioone kohalikule võrkpallisõbrale rohkem tekitada. «Oleme kaotuste tõttu pikemat aega olnud negatiivses meeleolus. Kolm kaotust Tartule, kaotused Lätist, mis sest, et saime kirja ühe punkti – need kõik muserdavad ja tekitavad küsimusi,» selgitas ta. «Oleme neid teemasid omakeskis arutanud. Meie võistkond ongi tasemelt selline, nagu see on, 13. koha võistkond. Tahta võib palju, kuid palju sõltub mängijate kompetentsist. Üritame oma tööga tõsta mängijate meisterlikkust tasemele, et oleksime kõik, mehed ise, treenerid ja fännid, rahul. Otsest kriisikoosolekut pole veel olnud.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles