Endises ehituspoes tegutseb õmblusfirma

Silvi Lukjanov
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Türi endises ehituspoes avati õmblusäri
Türi endises ehituspoes avati õmblusäri Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Ehitustarvete poe kolimise järel uuele pinnale rentnikku leida oli Järva tarbijate ühistul väga lihtne ja esmaspäevast hakkaski majas tegutsema õmblusfirma.

Juunis avas Järva tarbijate ühistu Türil ehitustarvete kaupluse üle kahe korra suuremal laopinnal, vabaks jäänud ruumidele oli juba siis ühistu esimehe Tõnu Uibopuu ütlust mööda rentnik olemas. «Nii kui linnapildis oli näha, et ehituspood läheb uuele pinnale, võttis Novadisaini esindaja meiega ühendust. Tundis huvi vabaneva tööstusruumi vastu ja esimesest koostöösoovijast ongi saanud nüüd rentnik,» selgitas ta.

Uibopuu meelest ei tasu selle üle imestada, sest Türil pole suuri tööstuspindu eriti ju võtta. Rendipindu võib ju pakkuda ka linna keskel asuv ärimaja, kuid see on ehituslikult teise ülesandega. «Samuti pole majas loodud küttesüsteemi ja nii köetakse seal elektriga, mis on kallis. Üks tööstusettevõte ei saa endale lubada nii kallile rendipinnale minekut,» lausus ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles