Püssi paugutanud noormehe vigaseks peksnud mees ei leia endal süüd

Anne Põder
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tõnu Kruus (vasakul) on selles kohtuasjas süüdistatav ja Mikk Merisalu (paremal tagaplaanil) kannatanu. Järgmisel esmaspäeval astub Mikk Merisalu kohtupinki juba süüdistatavana nelja inimese relvaga sihtimises ja Tõnu Kruusil on võimalik anda juhtunu kohta tunnistusi.
Tõnu Kruus (vasakul) on selles kohtuasjas süüdistatav ja Mikk Merisalu (paremal tagaplaanil) kannatanu. Järgmisel esmaspäeval astub Mikk Merisalu kohtupinki juba süüdistatavana nelja inimese relvaga sihtimises ja Tõnu Kruusil on võimalik anda juhtunu kohta tunnistusi. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Teisipäeval algas Pärnu maakohtu Paide kohtumajas süüasja arutamine türilase Tõnu Kruusi üle, kes peksis uusaastaööl Türil Kanarbiku baarina tuntud peopaiga juurde püssi paugutama läinud Mikk Merisalu nii rängalt, et tal on sellest tulenevalt raske tervisekahjustus. Süüdistatav Tõnu Kruus ei tunnistanud enda süüd.

Kohus kuulas alustuseks ära prokurör Merike Lugna süüdistuse ning kannatanu ja kolme tunnistaja ütlused.

Süüdistuse järgi saabus purjus 25aastane Merisalu autoga Türil erapidu võõrustanud Kanarbiku hoone ette aasta esimese päeva varahommikul kella viie ajal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles