Apteekidest lõppes gripivaktsiin

Birgit Itse
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kui apteekides on gripivaktsiin otsas, siis mõnel perearstil seda veel on. Vee tänava perearstikeskuse arsti dr Ingrid Aldi käes on mõned neist.
Kui apteekides on gripivaktsiin otsas, siis mõnel perearstil seda veel on. Vee tänava perearstikeskuse arsti dr Ingrid Aldi käes on mõned neist. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Säreveres elav pensioniealine Merike Põhjala on mures: perearst on kirjutanud talle gripivaktsiini retsepti, kuid seni pole tal Järvamaa apteekidest seda osta õnnestunud. Vaktsiini lihtsalt pole.

Põhjala kuulub riskirühma ja vaktsineeris end gripi vastu ka eelmisel aastal. «Ringi liikumist on palju ja seni olen suutnud end sellest raskest haigusest säästa. Loodan, et peagi see vaktsiin tuleb,» lausus ta.

Põhjala on hämmelduses, et gripihooaeg on alanud, arstid kirjutavad retsepti, aga vaktsiini pole kuskilt saada. Ta on käinud Türi apteekides, kuid seal ei osatud talle öelda, millal vaktsiini tulla võiks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles