Vastne vald mõtleb juba margiüritusele

Anne Põder
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rattasõit
Rattasõit Foto: Kuido Saarpuu/Järva Teataja

Milline võiks olla margiüritus, mida vald võiks edaspidi suuremalt rahastada, küsisid Järva valla volinikud kultuuri-ja spordikomisjoni esimeesteks pürginud Arto Saarelt ja Priit Seirelt. 

Seitsme valla põhjal moodustunud Järva valla kultuurikalender on kirju ning kumbki kandidaat üht ja ainsat esile tõsta ei tahtnud. Kui aga jutuks tulid täiesti uued üritused, läks volinikel mõte lendama. 

Hiljem vallavanemaks valitud Rait Pihelgas käis välja mõtte valda läbivast jalgrattamatkast, Andres Teppan aga suusamatkast Imaverest Valgehobusemäele, kus saun oleks soe. Volikogu esimees Jüri Ellram tuletas meelde, et Imaverest Järva-Jaani on täpselt 42 kilomeetrit, mis annab maratoni mõõdu välja. 

Hea lugeja, milline kultuuri- või spordiüritus võiks kujuneda Järva valla margiürituseks või on see hoopis mõni uus ettevõtmine? Jaga meiega oma mõtteid kas kommentaariumis või e-kirjatsi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles