Järvamaa võrkpallurid näitasidki saarlastele hambaid

Anne Põder
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Palli lööb Järvamaa võrkpalliklubi resultatiivseim mängija Dixon Speller.
Palli lööb Järvamaa võrkpalliklubi resultatiivseim mängija Dixon Speller. Foto: Germo Aabla

Pärast eilset Järvamaa võrkpalliklubi võitu TTÜ meeskonna üle lubas meeskonna peatreener Laimons Raudsepp, et Eesti võrkpalli lipulaevaks tituleeritud Saaremaa võrkpalliklubi vastu täna mängima minnes näitavad nad neile hambaid. Nende sõnade tõestuseks tegidki Järvamaa mehed hea mängu ning võitsid Saaremaalt nende oma koduväljakul koguni kaks geimi.

Esimene geim kulges võitluslikult. Geimi esimesel poolel olid järvalased enamjaolt mängu juhtimas põhjustades Saaremaa publikus meeleheidet. Geimi teises pooles mängupilt veidi ühtlustus ja ka saarlased said üha rohkem eduseisu nautida. Seda aga mitte kauaks, sest Järvamaa võrkpalliklubi suutis ikka ja jälle seisu viigistada. Geimi lõpu pöörasid enda kasuks koduväljaku peremehed võites järvalasi 25:21

Teises geimis lagunes järvalaste mäng algusest peale laiali. Miski ei õnnestunud enam ja terve geimi vältel tuli olla tagaajaja rollis. Järvamaa võrkpalliklubi kaotas geimi lausa kümne punktiga 15:25.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles