Naise väitel lõi Paide vallavolikogu liige talle klaasiga näkku

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marina Jõgiste
Marina Jõgiste Foto: Erakogu

Järvamaal peetud peo käigus massikaklusse sattunud naine väidab, et sai kaklust lahutama minnes Paide vallavolikogu liikmelt Janis Tikult klaasiga näkku. 

BNS kirjutab, kuidas Järvamaal Müüsleri külas asuvas söögikohas puhkes ööl vastu 4. novembrit kaklus, milles sai vigastada kolm inimest, kes vajasid ka haiglaravi. Kiirabi toimetas haiglasse 34-aastase ja 39-aastase mehe ning 31-aastase naise.

31-aastaseks naiseks osutus Marina Jõgiste, kellele tungis kakluse käigus kallale Paide vallavolikogu värske liige Janis Tikk. Kaklust lahutama läinud Marina väidab, et poksiga tegelev Janis Tikk lõi teda klaasiga näkku. 

«Ta tuli ja virutas mulle klaasi lihtsalt näkku. Hiljem veel irvitas, et ma ei suuda tõestada, et tema seda tegi,» lausub Marina, kes näeb löömise käigus viga saanud silmaga uduselt. «Arm jääb juhtunut alatiseks meenutama,» lisab Marina, kes on teinud Janis Tiku rünnaku kohta avalduse politseile. Sellest hoolimata kardab ta kättemaksu. «Kardan, et minu ja mu laste elu on siin väikeses kogukonnas ohus,» peab Marina kahe lapse emana oluliseks öelda. 

Marina Jõgiste
Marina Jõgiste Foto: Erakogu

IRLi nimekirjas Paide vallavolikogu liikmeks saanud kinnisvaraettevõtja Janis Tikk kinnitab, et viibis kakluse ajal söögikohas, kuid ei osalenud kakluses. «Teises nurgas olin ja mina pole Marinat pudeliga löönud,» ütleb ta Elu24-le.

Baaris viibinud anonüümsust palunud pealtnägija meelest oli intsident segane ja tal on olnud keeruline politseile ütlusi anda. «Kujutage ette, kui keeruline on massikakluse järel selgeks teha, kes, keda ja kuhu lõi,» ütleb ta ja lisab, et Marinaga seotut ta siiski nägi. «Pudeliga näkku löömist ma ei näinud, kuid tema pikali löömise hetke nägin oma silmaga,» kinnitab ta. «Kas tegemist oli Janis Tiku või kellegi teisega, ma öelda ei oska, sest need tüübid polnud mulle tuttavad,» ütleb ta lõpetuseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles