Tõstjad olid meeskonnana võidukad

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pildil on vasakult Germo Hein, Robin Kivirand ja 12aastane Roomet Väli, kes oli üks kahest 12aastasest noorest, kes üldse 170 Sinclairi punkti suutsid täita, et juunioride arvestuses võistlema pääseda.
Pildil on vasakult Germo Hein, Robin Kivirand ja 12aastane Roomet Väli, kes oli üks kahest 12aastasest noorest, kes üldse 170 Sinclairi punkti suutsid täita, et juunioride arvestuses võistlema pääseda. Foto: Erakogu

Pühapäeval Valga spordihallis peetud Alfred Neulandi mälestus- ja Eesti juunioride meistrivõistlustel võttis SA Vargamäe võistkond meeskondliku esikoha. Meistrina tuli tagasi nii mõnigi tõstja.

SK Vargamäe vanemtreener Ahti Uppin kinnitas, et meeskondlikult võitsid nad tõesti jälle. Kokku oli vargamäelastel Valgas võistlustules 12 noort, neist seitse juunioride meistrivõistluste arvestused. Kõik said kaela medali.

Meistriks tulid omas kaaluklassis Tom Aunapuu ja Robin Kivirand, hõbemdali said kaela Germo Hein, Armas Reisel ja Teet Karbus ning pronksmedali Kaisa Kivirand ja Romet Väli.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles