Spordihall täitus pisikestest pallipõrgatajatest

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paide korvpalliklubi Seitse mikroliiga korvpallurid võtsid mõõtu Keila korvpalliklubi eakaaslastega, kuid pidid siiski tunnistama vastaste paremust.
Paide korvpalliklubi Seitse mikroliiga korvpallurid võtsid mõõtu Keila korvpalliklubi eakaaslastega, kuid pidid siiski tunnistama vastaste paremust. Foto: Anne Põder

Pühapäeval oli Paide E-Piima spordihallis korvpalli mikroliiga esimene etapp, kuhu tuli sadakond noorkorvpallurit viiest Eestimaa paigast.

Paide korvpalliklubi Seitse korraldataval turniiril võistleb kaheksa võistkonda. Treener Viljar Pennert ütles, et kahe võistkonnaga oli esindatud Kiili, Tartu ja Keila ning ühega Paide ja Vändra.

Võistkonnad jagunesid kahte neljasesse alarühma, kus omavahel mängiti kuus korda viis minutit ning lisaks mänguajale läks punktiarvestusse ka mängu alguses tehtud sammudelt visked ja poolajal vabavisked. Mäng käis neli nelja vastu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles