Võrkpallurid parandasid seise

Anne Põder
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Järvamaa võrkpalliklubi ameeriklastest leegionärid Relyea Dixon Speller (vasakul) ja Jacob Schmiegelt blokeerivad kindlalt vastaste rünnaku.
Järvamaa võrkpalliklubi ameeriklastest leegionärid Relyea Dixon Speller (vasakul) ja Jacob Schmiegelt blokeerivad kindlalt vastaste rünnaku. Foto: Germo Aabla

Nädalavahetusel peetud Credit24 meistriliiga mängudes parandas Järvamaa võrkpalliklubi laupäevase võidu ja pühapäeval tabelis teisel kohal asetsevale Saaremaa võrkpalliklubile antud südika võitlusega oma seisu.

Kui enne nädalavahetust oli võrkpalliklubil seitsmest mängust kirjas kuus kaotust ja üks võit ning neli punkti, mis andis 14 meeskonna seas 13. koha, siis nüüd on nad seitsme punktiga 11. kohal.

Laupäeval Paide E-Piima spordihallis peetud võrkpalli Credit 24 meistriliiga kohtumises TTÜga kruvis Järvamaa võrkpalliklubi publiku ootused üles, alistades vastase kahes esimeses geimis kindlalt. Edasi mäng enam nii roosiliselt ei läinud, kuid ometigi tuli järvalastele sarja teine võit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles