E-piima tervislik juust ajas Hiina poliitikud elevile

Eili Arula
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hiina rahvakongressi põllumajandus- ja maaelukomisjoni esimehe Long Zhuangwei (vasakul) ja aseesimehe Zhan Hu-qu meelest võiks E-piim kogu oma aastatoodangu kokku koguda ja kohe Hiina poole teele saata.
Hiina rahvakongressi põllumajandus- ja maaelukomisjoni esimehe Long Zhuangwei (vasakul) ja aseesimehe Zhan Hu-qu meelest võiks E-piim kogu oma aastatoodangu kokku koguda ja kohe Hiina poole teele saata. Foto: Eili Arula

Teisipäeval külastas pea kümneliikmeline Hiina Rahvavabariigi rahvakongressi põllumajandus- ja maaelukomisjoni delegatsioon koos Eesti riigikogu maaelukomisjoni liikmetega Põltsamaal E-piima juustutööstust.

Külalised läksid eriti elevusse, kui ettevõtte juht Jaanus Murakas tutvustas neile vererõhku alandavat südamejuustu.

«Kui see, millest ta meile rääkis, tõele vastab ja teie juustutööstused suudavad toota seda sorti juustu meile 10 000 tonni, siis võite kasvõi kohe saadetise Hiina poole teele panna,» ütles rahvakongressi põllumajanduskomitee liige Zhan Hu-qu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles