Türi vald kasvatab Paidele jõulupuid

Merit Männi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Türi Halduse energeetik Urve Meerits sõnas, et selle nädalaga peaksid ASi Koma töömehed jõudma nii kaugele, et tänavaid ääristavate puude valgusketid ja postikaunistused saavad paika. Mullusest erinev saab olema kesklinna ringristmik, mille postide otsas on uued valguslahendused.
Türi Halduse energeetik Urve Meerits sõnas, et selle nädalaga peaksid ASi Koma töömehed jõudma nii kaugele, et tänavaid ääristavate puude valgusketid ja postikaunistused saavad paika. Mullusest erinev saab olema kesklinna ringristmik, mille postide otsas on uued valguslahendused. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Paide keskväljakul advendiajal linlasi rõõmustav kuusk on välja valitud. Viimasel neljal aastal on sobivaim puu leitud naaberlinnast Türilt ja kuigi tänavu jäävad kõik okkalised lillelaadalinna kasvama, siis ilma naabri abita Paide siiski läbi ei saa, sest puu on leitud Laupalt.

Paide linnavalitsuse keskkonnanõunik Tiina Kivila vaatas paari nädala jooksul üle kõik pakutud esindusjõulupuu kandidaadid. Valikut teha polnud lihtne, sest pakkumisi tehti oktoobri alguses, mil linnavalitsus konkursi välja kuulutas, hulgaliselt.

Nii tuli Kivilal sõita Türile, Laupale, Mustla ja Kose kanti, aga ka Sillaotsale, Väätsale ja isegi maakonna piiri äärde Lääne-Virumaa lähedale.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles