Alles ähvardus pani ehitaja tegutsema

Silvi Lukjanov
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Türi linnas venima hakanud Kreutzwaldi ja Kaare tänava ning Edelaraudtee tööstusala sissesõitude tööd said lõpu alles pärast vallavalitsuselt saadud leppetrahviga ähvardamist.
Türi linnas venima hakanud Kreutzwaldi ja Kaare tänava ning Edelaraudtee tööstusala sissesõitude tööd said lõpu alles pärast vallavalitsuselt saadud leppetrahviga ähvardamist. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Türi vallavalitsus on ühe ja sama teedeehitajaga valmis saanud nii linna läbiva maantee kui ka raudteejaama lähedusse rajatud avaliku parkla, kuid 2. oktoobriks valmima pidanud teelõigu ehitus hakkas venima nii, et tuli hakata lausa lepingutrahviga ähvardama.

Türi vallavalitsuse arendusjuht Üllar Vahtramäe on enda meelest üsna lepliku loomuga ja ka teist osapoolt pigem mõista püüdev ametnik, kuid Türil Kreutzwaldi ja Kaare tänava ehituse venima hakkamine pani teda ähvarduskirja kirjutama.

«Kui kevadel alanud ja 2. oktoobriks valmima pidanud tänavate ehitus kuidagi valmis ei saanud, hakkasime küsima, millal meile varasematest töödest vaid heaga meelde jäänud Lemminkäinen OÜ annab üle seekordse objekti, milleks on Türi linnas Kreutzwaldi ja Kaare tänavate ning Edelaraudtee tööstusala sissetõitude rekonstrueerimine,» lausus ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles