Kursus õpetab peresid abistama

Birgit Itse
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Uuel aastal hakkavad Paides kohtuma erialade spetsialistid, et õppida paremini peresid abistama. Nimelt algab Paides koostöös pereterapeut Tiit Kõnnusaarega pereteraapia algkursus.

Koolituse juba läbinud Järvamaa haigla õendusjuht Maire Raidvere täpsustas, et see on mõeldud neile spetsialistidele, kes töötavad või hakkavad töötama teiste inimestega ja kes klientide/patsientide paremaks abistamiseks vajavad teadmisi perekonna psühholoogiast ja pereteraapiast. «Kursuse eeldus Paides on teatud arvu õppijate olemasolu,» sõnas ta.

Raidvere kogemust mööda väärivad kiidusõnu nii kursuse ülesehitus, sisu kui ka professionaalsed koolitajad. Kursust korraldab Eesti pereteraapia koolituskeskus. Selle käigus saavad osalejad näiteks teadmisi pere arengujärkudest ja tõhusa toimimise mudelitest, samuti perekriiside põhjustest ja neist ülesaamise viisidest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles