Järvamaa kutsehariduskeskuse õpetaja seikles "Maahommikus" ETV ekraanil

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Järvamaa kutsehariduskeskuse kutseõpetaja Kaja Piirfeldt tutvustab Estonia OÜ lüpsjatele veiste viit põhivajadust.
Järvamaa kutsehariduskeskuse kutseõpetaja Kaja Piirfeldt tutvustab Estonia OÜ lüpsjatele veiste viit põhivajadust. Foto: Silvi Lukjanov/ Järva Teataja

Eelmisel nädalal tunnustas maaelu edendamise sihtasutus parimat maamajanduseriala õpetajat, kelleks sai Kaja Piirfeldt Järvamaa kutsehariduskeskusest. Viimases "Maahommiku" saates näitasid kaamerad parima õpetaja elu nii koolis Säreveres kui kodutalus Harjumaal.

MESi moodustatud komisjon valis parimaks maamajanduseriala õpetajaks Järvamaa kutsehariduskeskuse põllumajandustöötaja ja põllumajandustootja eriala õpetaja Kaja Piirfeldti.

„Tänavune parim maamajanduseriala õpetaja Kaja Piirfeldt on mitmekülgne õpetaja, kes teeb oma tööd kirega ning oskab siduda teooria õppimise aktiivõppe meetoditega, lisaks on ta ka ise oma põllumajandusettevõtte OÜ Remmelgamaa juhtimise ja arendamisega tegelenud 13 aastat,“ ütles MESi juhatuse esimees Raul Rosenberg.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles