Eesti tuntud muusikud esinevad koolimajades

Birgit Itse
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Urmas Vadi tekstile loodud lavateos «Ma olen Ivo Linna» on kirjutatud spetsiaalselt 50. sünnipäeva tähistanud näitleja Raivo E. Tammele, see pajatab nii tõeseid kui ka fantaasiarohkeid lugusid mõlema suure lavamehe elust.
Urmas Vadi tekstile loodud lavateos «Ma olen Ivo Linna» on kirjutatud spetsiaalselt 50. sünnipäeva tähistanud näitleja Raivo E. Tammele, see pajatab nii tõeseid kui ka fantaasiarohkeid lugusid mõlema suure lavamehe elust. Foto: Sander Ilvest / Postimees

Eesti Kontsert pakub ka sel hooajal koolidele võimalust kutsuda õpilastele esinema üle-eestiliselt tuntud muusikud.

Eesti Kontsert annab koolikontserte tutvustaval kodulehel teada, et eelmisel hooajal toimus ligi 400 erineva kavaga koolikontserti. Sel hooajal on koolidel võimalus valida 36 eripalgelise ja huvitava kava vahel: klassikast rahvamuusikani, nii uusi noori muusikuid kui ka juba Eestis teada tuntud esinejaid, kes ootavad põnevusega kohtumisi lastega, soovides pakkuda koolipäeva üht meeleolukat muusikatundi.

Esinejate seas on näiteks Brassical, aga ka Ivo Linna, Rolf Roosalu ja Johan Randvere. Vaata kontsertide tutvustusi siit .

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles