Türi Muusikakooli õpilased olid konkursil edukad

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Laupäeval, 18. novembril 2017 Lasnamäe Muusikakoolis toimunud klaveriõpilaste konkursil „Lustlik klaver 2017“ osales kokku  60 mängijat 24-st muusikaõppeasutusest. 

Ürituse  jaoks kirjutasid lastele uhiuusi klaveripalu H. Elleri nim. Tartu Muusikakooli, Viljandi Kultuuriakadeemia, Tallinna Muusikakeskkooli ja Eesti Muusika- ja Teatriakadeemia üliõpilased. 

Türi Muusikakooli direktor Silja Aavik andis teada, et Järvamaad esindanud Türi Muusikakooli õpilased olid taas väga edukad.  Kuni 8-aastaste vanuserühmas võistles 14 mängijat, nende hulgas ka õpetaja Anne Toome klaveriklassi õpilane Maria Palling ja õpetaja Miina Jõgisalu õpilane Helerin Seera.  9-10-aastaste vanuserühmas oli 23 mängijat, Türi Muusikakoolist õpetaja Anne Toome klaveriklassi õpilane Annabel Narits. „Kõikide meie kooli mängijate esitusi hinnati I koha vääriliseks. Helerin Seera sai ka autasu noore autori Sven-Sander Šestakovi  poolt konkursiks kirjutatud kohustusliku pala „Peitusemäng“ parima esituse eest.“

Konkursi info!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles