Väätsa endine vallavanem kosmoseprogrammist: meil ongi erilised õpetajad ja ambitsioonikad plaanid

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lauri Läänemets
Lauri Läänemets Foto: Erakogu

Väätsa endise vallavanema Lauri Läänemets meelest võiks iga vallavanem Väätsa põhikooliga väga rahul olla, sest koolis on erilised õpetajad ja koolil ambitsioonikad plaanid. "Jonas on õpetajana väga hea näide kooli suuremast mõtlemisest,« ütles ta. »Kosmoseprogramm ei ole mitte ainult koolikeskne ega piirdu õpilastega, vaid sellel on laiem eesmärk: suurendada Väätsa inimeste, kogukonna teadmisi ja oskusi."

 

Peale selle on kosmoseprogramm Läänemetsa meelest äge, paneb silmad särama ja teeb kõiki targemaks, annab kogemuse kogukonna kaasamisest, ülikooliga koostöö tegemisest ja  lõimitud õppe rakendusest.

Läänemets rõhutas, et Väätsal on antud koolile roll olla kogukonna arengumootor, see tähendab, et õpetaja võib ja peabki tundma, et ta arendab valda sama palju kui vallavanem, tegelikult isegi rohkem."Jonas Nahkor, Väätsa põhikool ja Väätsa on hea näide julgusest suurelt unistada ja neid unistusi ellu viima hakata. Tavaliselt kardetakse eksida või ei viitsita tundmatuid tegevusi ette võtta ning selle taha jäävad paljud ägedad asjad," lausus ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles