Pilk ajalukku

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Ehitusettevõte Katri ostis oksjonil 2,1 miljoni krooniga Paides Puuvilja tänavas veetornelamu naaberkrundi, kuhu tahab ehitada seitsmekorruselise maja.

Paide linnavalitsuses eile pärastlõunal olnud oksjonist võttis osa üksnes AS Katri juht Viktor Kasak, kes ostis veetornelamu naaberkrundi alghinnaga.

Kasaku teada tundis peale tema krundi vastu huvi veel paar inimest, kuid mingil põhjusel nad oksjonile pakkuma ei tulnud. «Ega ma isegi olnud hommikul päris kindel, kas tulen,» lisas ta.

Kasak kinnitas, et kui oleks olnud teisi pakkujaid, poleks tema alghinnast palju suuremat summat pakkunud.

Samas kinnitas ta, et on ostuga rahul. «Tegemist on linna ühe parema ja ilusama krundiga,» põhjendas ta.

Milline hoone krundile kerkib, ei osanud Kasak eile öeldagi, kuid uskus, et kõrgust tuleb sel seitse korrust. Lisaks korteritele kavandab Kasak esimesele korrusele äripindu.

Millal ehituseks läheb ja esimesed inimesed sisse kolivad, on Kasaku selgitusel vara öelda. «Lähiajal koppa kindlasti maasse ei lööda,» lisas ta.

Kuni suveni oli Puuvilja tänav osaliselt ühesuunaline. Et see kahesuunaliseks ehitada, ostis linnavalitsus ära kaks teeäärset krunti koos majadega. Mõlemad majad lammutati, osa krundist läks tee-ehituse tarvis ja ülejäänud müüdi ära eile oksjonil.

JÄRVA TEATAJA, 8. NOVEMBER 2007

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles