Tallinna–Tartu maanteelt röövitud mees on kadunud kui vits vette

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kolm aastat tagasi, 2014. aasta 5. detsembri öösel Tallinna–Tartu maanteel Ardu kandis röövitud (toona 43aastane) Kajar Paas on seni kadunud. Lääne prefektuuri pressiesindaja Andra Jundas ütles, et politseil pole sellele juhtumile midagi uut lisada.

Lääne ringkonnaprokuratuuri pressinõunik Liivi Reinhold sõnas samuti, et uut infot tuua ei ole. «Kriminaalmenetlus jätkub,» lisas ta. Kolm aastat tagasi kirjutas Järva Teataja, et 5. detsembri öösel tulistasid seni kindlaks tegemata kurjategijad Tallinna–Tartu maanteel Ardu kandis 40aastast Veerat ja röövisid 43aastase Kajari.

2015. aastal kirjutas Postimees, et Paasi kadumine pälvis meedias suurt tähelepanu, sest tema elukaaslase väitel mees rööviti. Kõik olevat juhtunud Tartu–Tallinna maanteel Ardu lähedal, kui nad olid oma Mercedesega öisel ajal teel Tallinna tuttavate juurde.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles