Roosna-Allikul hakkab naine sauna kütma

Silvi Lukjanov
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Harjumaalt Roosna-Allikule kolinud Diana Soosalu ehitas kaks sauna ja loodab nüüd nendega teenust osutades luua endale nii tasuva töökoha, et palgatööle enam minema ei peagi.
Harjumaalt Roosna-Allikule kolinud Diana Soosalu ehitas kaks sauna ja loodab nüüd nendega teenust osutades luua endale nii tasuva töökoha, et palgatööle enam minema ei peagi. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Pool aastat tagasi kolis Diana Soosalu Roosna-Allikule, ehitas oma kätega valmis paar sauna ja kavatseb nüüd nende rendist elatuda. Selline oli üks 16 ideest, millega koolitusel osalejad lagedale tulid, ettevõtluskonsultandi meelest üks teoks tehtavamaid.

Diana Soosalu kolis elukaaslasega Roosna-Allikule pool aastat tagasi Harjumaalt. Logistikuks õppinud ja samal alal töötanud, kuid piirkonnas ta kohe töökohta ei leidnud. Nii tegi puutööd armastav Soosalu vabal ajal mehe lapsepõlvekodu õuele toru- ja tünnisauna.

Endale ja sõpradele meeldisid need nii, et tekkiski mõte meisterdada saunu veel. Alustava ettevõtja koolitusel maeti see mõte maha, sest nende väikeses puutöökojas ei suuda lihtsalt toota saunu nii palju, et konkurentsis püsida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles