Aasta sädeinimene korraldab kiiksuga pidusid

Silvi Lukjanov
, ajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Järvamaa Ettevõtete Akadeemia koordinaator Kristina Gudinas kutsub maakonna ettevõtjaid seminarile kuulama, kuidas kohalikud omavalitsused saavad omakandi ettevõtteid toetada.
Järvamaa Ettevõtete Akadeemia koordinaator Kristina Gudinas kutsub maakonna ettevõtjaid seminarile kuulama, kuidas kohalikud omavalitsused saavad omakandi ettevõtteid toetada. Foto: Erakogu

Kodukant Järvamaa aasta sädeinimese konkursile esitati kuus kandidaati, kelle seast sädeles erilisemalt Taikse külaseltsi juhatuse esimees Kristina Gudinas.

Täna Villeveres peetud Järvamaa kodanikuühiskonna konverentsil hõisati välja ka aasta sädeinimene, kelleks Kodukant Järvamaa juhatuse liikme Marta Kondas sõnul sai MTÜ Taikse Külaselts juhatuse esimees Kristina Gudinas. „Kristina on ühe maakonna küla üles äratanud ja tõstnud mitmete üritustega sealse külaelu esiplaanile. Tal on alati huvitavad ideed ürituste korraldamiseks ning tema omapäraks võib pidada sedagi, et ükski üritus, mida ta teeb, ei tohi olla tavaline, vaid peab olema kiiksuga ehk eriline,” lisas ta.

Kristina Gudinas on Järvamaal tuntud ka aastaid koostöös Tartu Ülikooliga tegutseva väärikate ülikooli loengute korraldajana.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles