Perearsti ootab töökoht valmivas tervisekeskuses

Birgit Itse
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Tairo Lutter / Postimees

Koerus õige pea uksed avavas tervisekeskuses saab tööd perearst, kellele on üle anda nimistu suurusega 1439 inimest.

isikut.

Terviseameti teatel pole neil õnnestunud praegu Koeru perearsti leida, kuid tööpakkumine on jätkuvalt kehtiv. Tegemist grupipraksisega, kus tagatud vanemate kolleegide igakülgne abi ja tugi praktilist tegevust alustavale arstile. Arst saab töö töölepingu alusel, ettevõtjaks end vormistama ei pea. Vallalt on olemas koheselt elukoht.

Koeru Perearstikeskus teenindab praegu kaht nimistut ja ühisel kasutusel on andmebaas ja aparatuur. Samuti kasutuses on oma väike labor (kiiresti tehtav hemogramm, CRV, veresuhkur, glükoos, HbA1c, INR, uriiniribaanalüüs). Praksis on hästivarustatud, võimalik teha EKG-d, 24 tunni vererõhu mõõtmist füsiaatrilisi protseduure, krüoteraapia protseduure ning on tagatud varustus erakorraliste probleemide lahendamiseks (kiirabi oodates: olemas pulssoksümeeter, hapnik, tilkinfusioon). Võimaldatud on ka pisikirurgilistse protseduuride tegemine.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles