Võrkpalliveteranid võitsid karika

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Laupäeval Pärnu peetud seenioride võrkpallivõistlustel M70+ vanuseklassile tulid Paide mehed esimeseks, alistades kõik vastased. Meeskond mängis koosseisus Jaanus Seema, Peep Neier, Valdeko Lugna, Enn Sõmer, Aarne Miilen, Ants Karpa ja Andres Maar (kaks viimast olid täiendus Hiiumaalt).

Võrkpallientusiast ja meeskonna esindaja Enn Sõmer sõnas, et neil tuli mängida kolm mängu ning oli päris väsitav ja pikk päev. «Eriti hea meel oli võidust Tallinna üle. Nii hästi tuli mäng välja,» lisas ta.

Sõmer sõnas, et tavaliselt on nad neil võistlustel olnud ikka esikolmikus. «Põhiline madin käibki Tallinna Kaleviga. M70 vanuseklassi Eesti meistrivõistlustel neid näiteks võitsime, kuid kaotasime omakorda Keilale, seetõttu tuli Kalev Eesti meistriks, kuigi neid võitsime,» selgitas ta. «Suhteliselt võrdsed võistkonnad on kokku saanud. Ühel päeval on parem üks ja siis jälle teine.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles