Koroonamängijad selgitasid meistreid

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Koroona.
Koroona. Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Laupäeval toimusid Türi linnavõimlas Järvamaa meistrivõistlused koroona paarismängus.

 

Seekord oli meeste arvestuses kohale tulnud viis paari, kes omavahel läbi mängides selgitasid välja parima.

Järvamaa meistriks tulid seitsme punktiga Endel Küttis ning Jaan Laug. Teel oma meistritiitlini mängisid nad viiki 2:2 Toivo Lille ning Kalju Mägiga, seejärel alistasid 3:0 Tõnu Maiste, Urmas Virves ning Mati Tapo ja Ilmar Vainsalu ning päeva lõpuks 3:1 Mati Suun, Aivar Keele. Teise koha saavutasid viie punktiga Toivo Lill ja Kalju Mägi. Kolmandaks tulid Mati Tapo ning Ilmar Vainsalu Kärust.

Naispaare oli seekord esindatud kaks ning meistritiitli selgitasid välja omavahel Marilyn Jürioja, Silja Ojakõiv ning Sirje Lõhmus ja Marie Kannisto. Mäng oli korraldajate sõnul väga pingeline, kus läks vaja ka lisageimi, mille suutsid võita Sirje Lõhmus ning Marie Kannisto.

TULEMUSED

Järvamaa meistrivõistlused koroona paarismängus

Mehed: I Endel Küttis, Jaan Laug, II Toivo Lill, Kalju Mägi, III Mati Tapo, Ilmar Vainsalu, 4. Mati Suun, Aivar Keel, 5. Tõnu Maiste, Urmas Virves.

Naised: I Sirje Lõhmus, Marie Kannisto, II SIlja Ojakõiv, Marilyn Jürioja.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles