Türi kirikus avab uksed perekohvik

Anne Põder
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kohv.
Kohv. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Sel pühapäeval teeb Türi kirik algust perekohvikuga, kus seekord on teema hingedeaeg ja advendiaja algus. 

Perekohviku projektijuht Ulvi Uutar ütles, et esmalt on huvilised oodatud osa saama orelimuusika pooltunnist ja õpitoast, kus Marju Riisikamp musitseerib ja tutvustab orelimängu. «Seejärel saavad soovijad valmistada kuuseehteid, proovida jõulupärja tegemist ja maitsta kohvilaual pakutavaid hõrgutisi,“ tutvustas ta.

Uutar lisas, et lõpetuseks kõneleb hingeaja tähendusest muusikalise mõtiskluse ajal EELK Viljandi Pauluse Koguduse õpetaja Allan Praats. Musitseerib klarnetimängija Anu Röömel.

Kohvikusse sissepääs on prii, soovi korral saab teha annetusi kohviku toetuseks. Perekohvik avab uksed kell 13.

Ettevõtmise algatasid EELK Türi koguduse vabatahtlikud, kes soovivad käivitada üks kord kuus temaatiliste avatud kohvikute sarja. Perekohviku eesmärk on pakkuda Türi piirkonnas elavatele väikestele ja suurtele peredele ning üksikutele pereliikmetele võimalust tulla kokku, kuulata huvitavaid esinejaid, nautida head muusikat, arutleda pereväärtuste üle, meisterdada ja veeta üheskoos sisukalt aega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles