Katuseraha kulus maakonnas marjaks ära

Anne Põder
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
PAIde lasetaia Lillepai maja lapsed võivad nüüd muretult nukuvankreid kärutada ja mängutraktoriga sõita ilma, et peaksid asfaldiaukude vahel põiklema. Hiljuti valmis katuseraha eest sile majaesine.
PAIde lasetaia Lillepai maja lapsed võivad nüüd muretult nukuvankreid kärutada ja mängutraktoriga sõita ilma, et peaksid asfaldiaukude vahel põiklema. Hiljuti valmis katuseraha eest sile majaesine. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Erakondade selleks aastaks jagatud piirkondlike investeeringute toetus ehk niinimetatud katuseraha on Järvamaal juba peaaegu ära kulutatud. Selle eest on remonditud ruume, soetatud esemeid ja rajatud uusi objekte.

Tänavu tuli Järvamaale 174 000 eurot, millest suurim summa ehk 75 000 eurot oli jagada Sotsiaaldemokraatlikul erakonnal.

Omavalitsuste lõikes riisus koore Paide linn, kus suurema rahasüsti sai kolm objekti: elektrooniline teabetahvel 20 000, PAIde lasteaia Tallinna tänava hoonet ümbritsev liikumisala 25 000 ja tehisjärve äärde rajatud välijõusaal 15 000 eurot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles