Jalgpallijuht volikogu otsusest: süda läks pahaks (1)

Tiit Reinberg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aasta tagasi käisid Paide linnameeskonda hooaja lõpetamise puhul õnnitlemas Siret Pihelgas ja Alo Aasma, kes töötasid siis vastavalt linnapea ja maavanemana. Nüüd on Aasma linnavolikogu liige ja Pihelgas abilinnapea ning nende otsustest sõltub, milline on jalgpalli tulevik Kesk-Eestis.
Aasta tagasi käisid Paide linnameeskonda hooaja lõpetamise puhul õnnitlemas Siret Pihelgas ja Alo Aasma, kes töötasid siis vastavalt linnapea ja maavanemana. Nüüd on Aasma linnavolikogu liige ja Pihelgas abilinnapea ning nende otsustest sõltub, milline on jalgpalli tulevik Kesk-Eestis. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

«Süda läks pahaks, kui seda uudist kuulsin. See võtab ära igasuguse isu midagi teha,» ütles Paide linnameeskonna president Veiko Veskimäe nördinult, kui kuulis neljapäeva õhtul uudist, et linnajuhid tõmbasid pidurit aastaid kestnud plaanile jalgpallielu uuele tasemele tõsta.

Volikogu neljapäevasel istungil oli esmalt kavas arutada Staadioni 4 ja 6 kinnistu ning nende lähiala detailplaneeringu koostamise algatust, lähteseisukohtade andmist ja keskkonnamõju strateegilise hindamise algatamata jätmist.

Sama päeva Järva Teataja arvamusküljel kirjutab linnavolinik Kristjan Kõljalg, et linn tahab ennast jälle vigaseks laenata, sest hakatakse arutama detailplaneeringut uue jalgpallistaadioni ja ruumide ehituseks, mis maksavad kaks miljonit eurot ja linna osa oleks selles 1,4 miljonit eurot.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles