Uue ettevõtluskoridori idee toetajaid ei leidnud

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Albu valla ettevõtte, päästeveste tootva osaühingu Pakpoord juhataja Gerhard Eberle (paremal) meelitab valda ka teisi investoreid: Sri Lankalt pärit Rushdie Farouk võib sinna peagi rajada lao oma importivale ettevõttele Ceylon Trading.
Albu valla ettevõtte, päästeveste tootva osaühingu Pakpoord juhataja Gerhard Eberle (paremal) meelitab valda ka teisi investoreid: Sri Lankalt pärit Rushdie Farouk võib sinna peagi rajada lao oma importivale ettevõttele Ceylon Trading. Foto: Andrus Eesmaa / Järva Teataja

Arutelu Mäo–Sõmeru ettevõtluskoridori arendamisest entusiaste ei kogunud, vaid näitas, et parim viis investoreid leida on juba üht hea kogemusega investorit omada.

Eelmisel teisipäeval kohtusid Albu vallavanema Kalju Kertsmiku algatusel Ahulas õmblusfirmas Pakpoord Järvamaa ja Lääne-Virumaa kaheksa omavalitsuse juhid ja ettevõtjad, et arutleda Mäo–Sõmeru ettevõtluskoridori arendamisvõimaluste üle.

Suurt optimismi ei näidanud kohtumise lõppedes aga keegi üles.
Roosna-Allikul tegutseva aktsiaseltsi Stik juhataja Aivar Tubli tunnustas küll Kertsmiku algatust ühiselt mõelda, kuidas ettevõtjaid piirkonda saada, aga usku, et arutelu ka mingit tulemust tooks, tal ei ole. «See koridor tundub liiga pikk ja laialivalguv, täpseid eesmärke ei ole ja mina asjal mõtet ei näe,» tunnistas ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles