Koduerakond tunnustas Türi poliitikut

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Isamaa ja Res Publica Liidu naiskogu IREN valis pühapäeval Tartus korraldatud sügiskonverentsil aasta Ireniks sotsiaalkaitseminister Kaia Iva.

«Kaia oli kevadisel erakonna esimehe valimisel väga lähedal esimeheks saamisele ning näitas, et ka konservatiivses erakonnas võib toetus naisjuhile olla arvestatav,» põhjendas naiskogu esimees Ulla Preeden. «Ta on suutnud ühendada tugevad juhiomadused ja ratsionaalse mõtlemise empaatiavõimega ning seisnud kindlameelselt oma valdkonna eest nii sotsiaalkaitseministrina kui ka kohalike omavalitsuste valimisi toetades.»  

Kaia Iva ütles, et aasta-aastalt on IRLi naiste osa nii valmistel kandideerimisel kui ka osalemisel suurenenud. «Naised oskavad väärtustada meeskonnatööd ja rollide jagamist meeskonnas, nende aktiivsel osalusel saavad nimekirjad tihtipeale parema tulemuse,» selgitas ta. «Seda kinnitab minu koduvallas Türil läbi aastate saavutatud hea tulemus, mille juht on ka praegu silmapaistev naisvallavanem IRLi ridadest.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles