Terviseteadlikkust parandanud nõukogu lõpetab tegevuse

Birgit Itse
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Järvamaa tervisenõukogu esimees, PAIde lasteaia tervishoiutöötaja Karit Koller (vasakul) ja maavalitsuses nõukogu tööd koordineerinud haridus- ja sotsiaalosakonna spetsialist Anu Puusepp võivad rõõmustada: taaskord olid tervisenõukogu korraldatud tervisefoorum rahvarohke. 2016. aastal Hobukooli pargis peetud foorumi teema oli laste vaimne tervis.
Järvamaa tervisenõukogu esimees, PAIde lasteaia tervishoiutöötaja Karit Koller (vasakul) ja maavalitsuses nõukogu tööd koordineerinud haridus- ja sotsiaalosakonna spetsialist Anu Puusepp võivad rõõmustada: taaskord olid tervisenõukogu korraldatud tervisefoorum rahvarohke. 2016. aastal Hobukooli pargis peetud foorumi teema oli laste vaimne tervis. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Mis ühendab politseid, päästeametit, lasteaedu, haiglat, töötukassat, maavalitsust ja Eesti Punast Risti? Kõigi nende esindajad, lisaks veel mõnelt elualalt, on hoolitsenud järvalaste terviseteadlikkuse eest.

Praeguse seisuga pole alates 1. jaanuarist 2018 maakonnas enam tervisenõukogu, sest maavanema korraldusega loodud nõukogu lõpetab töö koos ukse sulgeva maavalitsusega. Mis saab, kuidas ja kes teeb edasi, on praegu lahtine.

Südamenädala tegevused kevadel ja koolireipust suurendavad liikumisüritused sügisel on vaid kaks suuremat projekti, mille koordineerija maakonnas on olnud Järvamaa tervisenõukogu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles