Teater ootab külla vanemaid koos lastega

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Erakogu

Rakvere teatri etendus «See kõik on tema» räägib ema ja poja vastuolulistest suhetest ajastul, kus palju kergem on silmast silma suhtlemise asemel end avada interneti kaudu. Homme kell 19 annab teater külalisetenduse Paide kultuurikeskuses.

Rakvere teatri reklaamijuht Kristo Kruusman ütles lavastuse tutvustuseks, et pärast traagilist sündmust on ema ja poeg kaotanud omavahelise sideme. Emale näib, et pojaga pole enam võimalik isegi rääkida.

Olukorra parandamiseks võtab ema ette sotsiaalse eksperimendi, et leida tee pojani, ning loob endale Facebooki konto.  «Lavastus näitab virtuaalse maailma võimalusi ja ohte ning aitab asetada end kellegi teise rolli,» ütles  Kruusman. «Täiskasvanutele tuletatakse meelde, milline on teismelise maailmatunnetus, noortel aga lastakse mõista, kuidas elavad toimuvat läbi nende vanemad.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles