Katuserahad 2018: Järvamaale ligi 150 000 eurot

Birgit Itse
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Järva-Jaani torni risti ja kuuli vahetus. Torni otsas on OÜ Tornimees plekksepp Harry Jõemees.
Järva-Jaani torni risti ja kuuli vahetus. Torni otsas on OÜ Tornimees plekksepp Harry Jõemees. Foto: Birgit Itse/ Järva Teataja

Parlamendierakonnad esitasid rahanduskomisjonile ettepanekud nendest organisatsioonidest, kes võiks 2018. aasta riigieelarvest saada nn katuseraha.

Muudatusettepanekute esitamise tähtaeg kukkus eilse tööpäeva lõpus, kirjutab Postimees.  Rahanduskomisjon asub ettepankuid arutama arvatavasti 5. detsembril. Katuseraha jagatakse ligikaudu nelja miljoni euro eest, kolm miljonit jagavad koalitsiooni- ning ühe miljoni opositsioonierakonnad.

Parlamendierakondadest ainsana loobus katuseraha jagamisest Reformierakonna fraktsioon. «Sel aastal on eelarve sügavas miinuses ja meie fraktsioon ei osale lisakulude tegemises üldse,» märkis reformierakondlasest riigikogu liige ja endine rahandusminister Jürgen Ligi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles