Edasipüüdlik noor pagar mängib maitsetega

Anne Põder
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rauno Oolberg võtab pagaritööd TV3 saate «Eesti parim pagar» võtetel täie tõsidusega ja püüab kohtunikele keeruliste retseptidega muljet avaldada.
Rauno Oolberg võtab pagaritööd TV3 saate «Eesti parim pagar» võtetel täie tõsidusega ja püüab kohtunikele keeruliste retseptidega muljet avaldada. Foto: Mardo Männimägi/TV3

Praegu TV3 jooksvas kokandusvõistluses «Eesti parim pagar» kaasa lööv järvalane Rauno Oolberg otsib elus maitseid ja uusi kogemusi, püüdes end igas olukorras proovile panna. Lihtsad valikud pole tema stiil.

Rauno Oolberg (24) läks telesaatesse sõprade mahitusel. «Nad ütlesid, et kui ma ennast sinna kirja ei pane, siis teevad seda minu eest,» sõnas ta. Sõprade meelest teeb Rauno hästi süüa ja läheneb retseptidele loovalt. «Ma ei tee midagi tavalisel moel, pigem püüan oma nippidega eristuda ja sööjaid üllatada,» kinnitas ta hinnangut.

Kokandushuviline Rauno sõnas, et parema meelega võistelnuks ta hoopis mõnes sellises saates nagu «Masterchef» või «My Kitchen Rules», kuid neid formaate paraku Eestis ei tehta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles